• English
  • Nederlands
  • Español

Diensten

B&T Financials, what we can do for you!

Dit kunnen we voor je doen!

 

Belastingen

Belastingen voor mensen die werkzaam zijn in een creatief beroep, of je nou danser of muzikant bent, zijn over het algemeen net even anders dan andere freelancers of ZZP’ers.

Behalve dat de regeltjes voor artiesten net even anders zijn, veranderen ze ook erg snel. Wij houden dat precies voor je bij en zorgen dat je nooit teveel belasting betaalt.

Maar ook als je werkzaam bent als freelancer, ZZP’er of ondernemer in een andere tak van sport ben je bij B&T Financials welkom.

Behalve inkomstenbelasting en aangifte omzetbelasting kan je ook bij ons terecht voor elke andere aangifte. Ook voor adviezen, financiële planning en begeleiding met het opzetten van je eigen onderneming kunnen we je van dienst zijn.

We hebben interessante Freelance-pakketten inclusief advies en eventuele begeleiding of vragen, daar worden dan geen extra kosten voor in rekening gebracht.

Administratie

Je wil graag bezig zijn met je vak als ondernemer, maar die belastingaangiften en administratie bezorgen je hoofdpijn. Wij hebben een uniek boekhoudprogramma en het enige wat jij hoeft te doen is je gegevens aan te leveren.

Wij maken je administratie daarmee helemaal op orde en verzorgen verder al je aangiften. Als je gebruik maakt van een van onze pakketten krijg je op tijd een overzichtelijk overzicht van je financiën.

Gebruik je op dit moment een ander boekhoud programma of systeem, wij kunnen dat eventueel omzetten naar ons boekhoudprogramma.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Financieel advies

Wil je weten hoe jij en je bedrijf ervoor staat? Heb je wel een dekkend uurtarief voor je werkzaamheden? Kan je met deze verdiensten een hypotheek aanvragen?

Wij kijken via een zeer grondige scan wat je huidige situatie is en adviseren je dan uitgebreid. Ook voor uitgebreide adviezen over andere voorkomende fiscale aspecten zoals bedrijfsauto’s, personeel en bedrijfsruimten kunnen we je assisteren.

 

Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen doen?

Neem contact met ons op!