• English
  • Nederlands
  • Español

Nieuwe klanten

De bedrijven Weather Plus Communication Design en JN Connect hebben op 27 november 2014 hun totale financiering aan B&T Financials verleend.

De heer Toshiyuki Watanabe, eigenaar en managing director van beide bedrijven, is ongeveer drie maanden geleden aangekomen in Nederland en is het breken nieuwe gronden met zijn Weather Plus Communication Design bedrijf.

Het tweede bedrijf van de heer Watanabe, JN Connect, is momenteel bezig met het faciliteren van Japanse ondernemers die op zoek zijn naar zakelijke kansen in Nederland. Het bedrijf zal alles wat nodig is aanbieden aan de Japanse ondernemers, om hun nieuw opgerichte bedrijf up and running, van kort verblijf huisvesting, vervoer, rechtsbijstand om de financiën te krijgen.

Met B&T Financials als zijn financiële partner, kunnen we mr. Toshiyuki Watanabe alleen maar meer succes in de toekomst toewensen.

De website’s van beide bedrijven zullen online zijn in januari, maar de heer Watanabe blogs kan hier worden gevolgd: http://australiatoholland.tumblr.com/ en http://wpcdnote.blogspot.nl/